2016. szeptember 24., szombat

A. T. Jolt - Ez csak szerelem, igaz?


Mindig odadörgölték egymás orra alá, hogy jobb’ szeretnek egyedül dolgozni, bajtárs nélkül. Mindig. Egy alkalommal sem tettek kivételt.

Már a kezdetektől fogva becézték egymást. Nem, egyáltalán nem édes-bájos becenevek voltak ezek, hanem a gúnyolódó fajták, amivel egymás idegeire próbáltak menni. Remekül működött, hiszen, ha nem is tették szóvá, azok az apró arcrángások mindent elárultak. Mindent. Sosem volt másként.

Állandóan lesték az alkalmat, mikor tehetnek valamiféle csípős megjegyzést a másik munkájára. Különbözött a módszerük, egyikük intenzitásának ez bizonyult, a másiknak az. Ami az egyiküknek gyengéje volt, a másiknak erőssége. Sosem látták be, mennyire hibátlanul kiegészítik egymást. Sosem. Egy alkalommal sem tettek kivételt.

A terepen mindig dinamikusan mozogtak együtt, védték egymás sebezhető pontjait, úttörő kosként haladtak előre. Nézeteltéréseiket félretették ilyenkor. Mindig. Sosem cselekedtek másképp.

Mindig olyanok voltak, mint a mágnes két ellentétes pólusa. Az egyikük úgy lángolt a szenvedélytől, mint a legádázabb, olthatatlan tűz, a másik érintése, szavai olyan jegesek voltak, akár a sarkkörök leghidegebb éjjelei. Mindig. Egy alkalommal sem viselkedtek másképp.

A gyümölcsöző bevetések után mindig együtt italoztak. Általában a legminőségibb szeszt fogyasztották, elvégre megérdemelték. Mindig. Egy alkalom sem volt kivétel.

Mindig fal választotta el őket egymástól, mikor aludtak. Az egyikük felcsípett egy csinos lányt az utcán (küldetések alatt is), a másik csendben, magányosan, rémálmaival küzdve aludt. Mindig. Egy éjszaka sem volt más.

Amikor súlyos vagy kevésbé súlyos sérülést kaptak a terepen, sosem mozdultak egymás mellől. Mindig a lehető legnagyobb törődéssel gondozták egymást. Mindig. Kivételes alkalom egy sem volt.

Ellenséges országok ügynökei voltak, de őket ez sosem foglalkoztatta. A feletteseiket azonban mindig. Mindig.

Egyre gyakrabban igyekezték szétválasztani őket. Sosem sikerült. Sosem. Egészen mostanáig. A jégszívű lány fel akarta bontani a szövetséget a lángoló szívű fiúval, hogy megvédje őt, a fiú azonban túl makacsnak bizonyult. Megcsókolta a lányt. Először finoman, aztán erőszakosan, birtoklóan. A lány szavak nélkül is értette az üzenetét. Mindig.
Megosztás: 

1 megjegyzés: