Szabályzat

A kihívás már javában tart, te pedig lemaradtál, de szeretnél részt venni? Jelentkezz bátran! Bármikor csatlakozhatsz a kihívók táborához. A címekhez, amelyekről lecsúsztál, nem kötelező írni, kivéve ha szeretnél.

A firkálmányokat (a megfelelő címmel ellátva!!) is e-mailben várjuk.

Munkáidat nyugodtan tedd közzé a saját blogodon, elvégre a TE elméd szüleményei. Ellenben mások irományait feltüntetni az engedélyük nélkül szigorúan tilos!

Ha lemaradtál, egyszerre maximum 3 munkát küldj el! Ne feledd, mi is emberből vagyunk.

Miféle témában alkoss? A fantáziádra van bízva; lehet az horrorisztikus, romantikus, humoros, fanfiction, stb. A lényeg, hogy a megadott cím legyen az ihletadó. Ennek a kihívásnak épp az a lényege, hogy minél sokszínűbb alkotásokkal találkozzunk.

Azonban, az irományod nem tartalmazhat PWP-t, azaz cselekmény nélküli pornót. Az efféle írásokat azonnal elutasítjuk.

Csak okosan a káromkodással! Lehet, de ne ess át a ló túloldalára.

Ügyelj a helyesírásra, a szerkesztettségre, elvégre egy összecsapott munkával csak önmagadat minősíted, ráadásul a mi dolgunkat is megnehezíted. (Amennyiben gyenge a helyesírásod, kérj meg valakit, hogy olvassa át az írásaidat. 300 szóról van szó, nem teljesíthetetlen mennyiség.)

Ne türelmetlenkedj! Ha nem találod a munkádat rögtön másnap a blogon, légy türelemmel, elvégre mi is emberek vagyunk. Ha valamiért nem fogadjuk el az írásodat, úgyis megüzenjük.

Érezd jól magad! Ez a lényege a kihívásnak: szórakozz, ismerkedj a többiekkel és fejlődj! Ha úgy érzed, teher a kihívás, nyugodtan abbahagyhatod, még csak megüzenned sem szükséges. Bármikor újracsatlakozhatsz.