2016. szeptember 24., szombat

Vantana M. Forest - Hullócsillag


Fandom: Miraculous

Egy újabb fárasztó harc után Fekete Macska és Katica együtt figyelik a pillanatnyilag nyugodt várost. Macska sóvárogva figyeli Katica kecses alakját, ahogy hátradobja a copfját, mikor felé fordul. Mielőtt bármit is mondhatna, a szőke cicus megelőzi.
– Bogárkám, tudod, hogy ma mennyi hullócsillagot lehetne látni este? – Katica várakozásteljesen néz a bajtársára. Vajon mire akar kilyukadni? – Szóval arra gondoltam, My Lady, hogy este tizenegykor találkozhatnánk a háztetőkön. – Katica felnevet, mire Macska homloka ráncba szalad. Remélte nem utasítja vissza, ez remek lehetőség lenne, hogy végre elcsábítsa ezt a makacs lányt. Félve figyeli, hogy mit fog reagálni, bár igyekszik ugyanannak a macsó Cicafiúnak látszani, nem szabad lerombolni a nehezen felépített imidzsét.

– Cicus, Cicus – csóválja végül a fejét a lány. Egy pillanatra elbizonytalanodik a Macska, fél, hogy nem fog beleegyezni az ő szuperhősnője, de a várakozása minden kétséget felülmúlt. – Melyik tetőre is gondoltál pontosan? – löki vállon barátját, majd talpra ugrik, hisz lassan közeleg a visszaváltozás pillanata. A fiú szeme játékosan felcsillan, ő is felpattan, megragadja a lány derekát (a hirtelen mozdulattól Katicának reagálni sincs ideje), majd a fülébe súgja a találka helyszínét. Katica egész testében megremeg. Nem, én Adrient szeretem. Emlékezteti magát gyorsan, int a fiúnak majd eltűnik a lemenő nap fényeiben. Macska ábrándozva néz utána, majd ő is hazaugrál a háztetők felett.

10:30

– Jajj, Tikki! – Már csak fél óra, és találkozik az ő Cicusával. – Miért egyeztem én ebbe bele? – Kérdezi nevetve. A kis kwami is felnevet, mosolyogva Marinette vállára telepszik. 
– Hát azért – kezd bele vékonyka hangján –, mert őt is szereted – kuncog tovább a kis bogár. A lány csak a szemét forgatja erre a kijelentésre. De jobban belegondolva lehet benne valami, mert majdnem olyan izgatott volt, mintha randira menne. Legalább a ruhája miatt nem kell aggódnia. 
– Pöttyöket fel!

Az utcák kihaltak a csillagok éjszakáján. Csak két árny ül egymás mellett mosolyogva a házak tetején.
Megosztás: 

1 megjegyzés:

  1. Jaj, de jó érzés, amikor ott is találsz Miraculous- t, ahol a legkevésbé várnád :3 Nagyon aranyos, nagyon jól megírtad, és tovább nem dícsérem, mert csak az aranyos szinonímái jutnak eszembe :D *-* <3

    VálaszTörlés