2016. július 31., vasárnap

Negyedik hét - Összegzés


Üdv minden résztvevőnek és látogatónak! El sem hiszem, hogy lassan egy hónapja tart a kihívás. Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem olyan, mintha csak tegnap kezdtem volna írogatni a címekhez.

Már négy hónap... de még csak a negyedik cím, és több száz hátra van. Fogalmam sincs, meddig fogok elmenni, de nagyon bízom benne, hogy sokáig velem maradtok, és nem fogy el a lelkesedésetek egyhamar.

Szeretném az új résztvevőket is köszönteni; tőlük is igazán nagyszerű alkotásokat olvashattam.

Csupán két fontosabb bejelentést szándékoztam közölni: jövő héten nyaralni megyek, így lelassulnak a dolgok a blog körül. Írást természetesen küldhettek, csak annyit kérek, hogy legyetek türelemmel, mert nem biztos, hogy rögtön másnap olvasható is lesz. Mivel imádok foglalkozni a bloggal, egy kiadós strandolás után megpróbálok a munkáitok olvasásával ellazulni, de ezt nem ígérem, tekintve a következő hét címét...

Kezdődjön tehát az ötödik hét. Aki lemaradt, utólag is elfogadok bármit, szóval küldje bátran!

A következő cím: Ébredő Pokol
Megosztás: 

2 megjegyzés:

  1. Ahogy mondod/írod. Olyan gyorsan repül az idő! Különösen a legutóbbi hét. Egyszer csak már vasárnap volt és összegzés.
    Azért ritka az olyan blog, ahol az írók többen vannak, mint a hivatalos olvasók, pedig már kilencen vagyunk, hivatalosan pedig még többen (csak pár jelentkezőtől még nem érkezett írás)
    Egy ilyen könnyed kihívás szerintem jó kikapcsolódásnak az egyéb tevékenységeink mellet (pl. saját blog), szóval még ha később az iskola közbe is fog szólni, ilyenre mindig lesz időm - szakítok rá egy keveset :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is remek kikapcsolódás, és heti háromszáz szó tényleg nem teljesíthetetlen mennyiség, és ha esetleg nem is sikerül valakinek, utólag is küldhet akármit. Tervezem, hogy iskolaidőben folytatom a blogot, ha lesz rá igény, és ha esetleg valakinek nehézséget okoz a kiívás, akkor akár érkezhetnek a címek kéthetente is. Majd kiderül. :)

      Törlés