2016. július 24., vasárnap

Harmadik hét - Összegzés


Üdv minden kedves résztvevőnek, és üdvözlöm az újoncokat is köreinkben! Óriási örömmel tölt el, hogy tetszik a kihívás, az pedig még jobban, hogy szorgosan alkottok is, méghozzá ennyire nagyszerű és ennyire sokszínű alkotásokat. Mikor elkülditek, én mindig elolvasom, igyekszem az esetlegesen előforduló hibákra felhívni a figyelmet (egy idegen szem könnyebben kiszúrja), de néha még én is elvétem, ha elfogulttá válok.

Szívből remélem, hogy izgalmas volt ez a hét is, és ahogy elnézem a listát, egy rakásra való, megpróbáltató cím várakozik arra, hogy végre bekerülhessen az aktuális modulba.

Hadd jegyezzem meg: nagyon örülök, hogy olvassátok egymás írásait, annak pedig még inkább, hogy kommenteltek is, hiszen ez mindnyájunknak sokat jelent. Ha valakié valamilyen okból kifolyólag nem kap akkora közönséget, ne csüggedjen, én biztosan elolvasom. ;)

Nem akarom rizsázással tölteni az időt, nincs semmi kifogásolnivalóm vagy egyéb megjegyzésem, hiszen nagyszerű munkát végeztek, nagyon remélem, hogy élvezettel pötyögtök le minden sort, és hogy segítenek is ezek a kis 300-asok a fejlődésben.

Ezennel kezdetét veszi a negyedik hét. A cím: Roham.

Sok sikert!
Megosztás: 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése