2016. július 10., vasárnap

Első hét - Összegzés


Kedves Résztvevők! Ezennel hivatalosan is lezárult az első hét! Nagyon szépen köszönöm nektek a részvételt, a csodálatos és változatosnál változatosabb munkákat. Én mindegyiket imádtam olvasni, tehát ha valaki arra kérne, válasszam ki a kedvencem, valószínűleg nagy bajban lennék. Mindenki tökéletesen ráérzett ennek a kihívásnak az ízére, hiszen bár rövid, de mégis kerek egész kis szösszenetek születtek, remélem, hogy ti is épp annyira nagy élvezettel írtátok, mint ahogy én olvashattam.

Ha esetleg lemaradtál az első hétről, ne habozz elküldeni a munkádat. Járjunk bármelyik hétnél is, visszamenőleg is elfogadok bármit, szóval hajrá! Ha csatlakozni szeretnél, szintén csak ezt tudom mondani: hajrá! A résztvevők listája még elég kurta, bárkinek van hely rajta.

És akkor a kritikus pillanat: a vég ugye mindig valami újnak a kezdete, igaz? Az első hetet ezennel ebúcsúztathatjuk, de senki se csüggedjen, jön a második hét, ami annyit tesz: új cím! Remélem, továbbra is velem tart mindenki, és sokáig megmarad a lelkesedés.

A kihívás második hetének címe: Éjféli suttogások.

Sok sikert és kellemes alkotást kívánok!
Megosztás: 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése