Mi is ez?

Te most egy kihívásblogon jársz. Mi is ennek a kihívásnak a lényege?

Minden héten kapsz egy címet, amelyhez pontosan 300 szavas kis szösszenetet kell firkálnod (se többet, se kevesebbet). A MS Office Word szószámlálója remek segítőtárs ebben. Amennyiben nem rendelkezel Worddel, de tanuló vagy (értsd: a diákigazolványod aktív), ingyenesen letöltheted az egész MS Office csomagot.

Mit nyerhetek ezzel a kihívással? Egyrészt remek időtöltés, másrészt kiváló gyakorlás, elvégre úgy kell megformálnod a mondataidat, hogy véletlenül se lépd túl a 300 szószámot.

Érdekel a kihívás? Szívesen versenyeznél a barátaiddal? Ebben az esetben nincs más dolgod, mint írni egy e-mailt, amelyben megadod:
          Írói neved,
          Blogod címét (ha van),
          Miért jelentkezel.

A cím: haromszaz[kukac]gmail[pont]hu (Igen, az .hu domain, nem elírás.)

Amint a jelentkezésed elfogadjuk (erről visszaigazoló e-mailt fogsz kapni), már küldheted is az irományaidat e-mailben (a megfelelő címmel ellátva!!), amelyeket mi a neveddel együtt közzéteszünk. Ne feledd: a kihívás elfogadásával hozzájárulsz ahhoz, hogy irományaidat feltöltsük (és szükség esetén moderáljuk) az oldalra. Csupán egyetlen dolgot kérünk a jelentkezés elfogadásáért cserébe: a blogodon (ha van), tüntesd fel a kihívás bannerét(!):


Fontos: A kihíváshoz bármikor csatlakozhatsz. A Címlista menüpontban megtekintheted az eddigi címeket. Kezdheted az aktuális címmel, de visszamenőleg is dolgozhatsz, a nem aktuális címhez készült firkálmányokat is elfogadjuk.

Mielőtt jelentkeznél, ne felejtsd el átböngészni a szabályzatot. Ha az írásod nem felel meg a pontjainak, elutasításra kerül. (Ne parázz, roppant egyszerű szabályokról van szó.)