2016. augusztus 8., hétfő

Lucykee - Szépség


Mai világunkban a szépség összefügg a sikerrel. Ha nem vagy szép, nem leszel sikeres. Legalább is Sam fejében ez járt, amikor kiment a H&M-be venni egy normális melltartót óriási melleire. Nem vált előnyére eme méret, s az arcán lévő, apró anyajegyekkel is meggyűjt a baja. Vakarta volna le magáról az arcát szívesen, de nem volt se ideje, se ereje szépítkezni.

Felsóhajtott, s szétnézett. Tőgyeire illő ruhát nem igazán találni ilyen divathelyeken. Hát odament egy eladóhoz, s megkérdezte, mekkora a legnagyobb méret.

– Hát neked biztos nincs ruha a méretedben, menj el egy plus size boltba! Már ha ott kiszolgálnak!

Csak a melle volt nagy, meg az eladónő egója. Talán új frizurát kéne csináltatnia, e helyett a barna helyett lehetne szöszi, azokat jobban kedvelik. Talán egy keveset le is vetetne a melléből, leoperáltatná anyajegyeit. Talán még egy zsírleszívást is bevállalna.

Aznap a békés vásárolgatás befejezéseként nem egy gyorsétteremben ette meg szerény ebédjét, hanem rohant is haza megnézni, mennyibe kerülnek ilyen-olyan műtétek. Tökéletes akart lenni, tökéletesnek kell lennie, s ha ezt nem érheti el, inkább öngyilkos lesz. Nem élhet úgy, hogy nem érzi magát tökéletesnek.

Hazaért, bevágta az ajtót, majd leült a konyhaasztalhoz, s beleverte a fejét. Halk flipp-flopp csattogás után megjelent valaki.

Magához húzta őt, átölelte, s puszit adott fájó homlokára. A lány felnézett a férfira, majd hozzá bújt, s sírva fakadt. Elpanaszolta a ruhaboltban történteket, a súlyát, majd pedig könnyes szemmel felnézett a férfira. Ő pedig csak megsimogatta az arcát, s ajkaira csókot lehelt. Neki biztosan szép, szeplői, kicsi úszógumija, nagy mellei ellenére. Mellette megnyugvást talál, s úgy érzi, egy kicsikét talán ő is szép lehet…

– Nyugodj meg, elmegyünk szerezni neked valami normális ruhát. Ráadásul olcsóbban is találunk. – A férfi megfogta a lány kezét, majd a számítógép elé ültette. Bepötyögte az egyik webáruház címét, s ennyit mondott:

– Válogass, aranyom nyugodtan.
Megosztás: 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése